We zijn weer live!

Met trots wil ik jullie mijn nieuwe website laten zien. Na een jaar afwezigheid als zelfstandig fotograaf ben ik supergemotiveerd om weer stoere foto’s te gaan maken.

Bloed stroomt waar het niet gaan kan

In het jaar waarin ik niet meer voor mezelf werkte, ben ik mijn leven als zelfstandig fotograaf gaan missen. Ik heb even ‘uit kunnen zoomen’ en naar mijn bedrijf kunnen kijken, zoals ik die in de 8 jaren daarvoor heb opgebouwd. Was ik er eigenlijk wel tevreden over? Waarom vond ik het soms niet leuk meer? Wat zou ik anders doen als ik opnieuw zou beginnen? Allemaal vragen die wel eens in mijn hoofd zijn opgekomen. Het moment is nu daar: ik ben weer begonnen!

Fabian Boot Fotografie 3.0

Voordat ik mijn ondernemerschap opgaf had ik de naam van mijn bedrijf al veranderd van Fabian Boot Fotografie naar Fabianboot.nl. Naast mijn werkzaamheden als fotograaf vond er al veel op mijn website plaats, zoals mijn blogs over fotografie en ondernemen. De URL van mijn website was altijd al Fabianboot.nl, dus waarom zou ik mijn URL niet aannemen als mijn bedrijfsnaam? Mijn huisstijl werd anders en zag dat ├ęcht als Fabian Boot Fotografie 2.0. Nu ik weer ga beginnen met ondernemen als fotograaf kan ik niet ‘gewoon’ verder gaan waar ik gebleven ben. Je kunt dus zeggen dat ik nu bezig ga met Fabian Boot Fotografie 3.0!

Vertel wat je doet.

Als je gaat ondernemen moet je jezelf goed voorbereiden. Daarom heb ik nu een aantal weken nagedacht over hoe ik alles ga aanpakken. Hoe zien mijn diensten eruit, hoe ziet mijn ideale klant er uit, en met welke boodschap wil ik deze klanten bereiken? Het resultaat is mijn slogan. Fabianboot.nl: Laat zien wat je doet. Daarmee doel ik niet alleen op dat ik met mijn foto’s laat zien wat je doet, maar moet je het ook zien in de visie waar ik in geloof. Als ondernemer, hoe groot jouw bedrijf ook is, moet je jezelf niet verschuilen achter een logo of de muren van jouw pand. Je moet laten zien wat je doet en hoe je dit doet. Foto’s lenen zich er uitstekend voor om jouw bedrijfsverhaal te vertellen. Als je dit goed doet trek je klanten aan met wie jij bent of wie jouw bedrijf is.

Mag ik jouw bedrijfsverhaal vertellen?

Ik sta te springen om jouw bedrijfsverhaal door te vertellen met mijn foto’s. Ben jij klaar om met jouw branding aan de slag te gaan? Neem dan snel contact op via onderstaand formulier.


Heb je deze artikelen al eens gelezen?

Is het erg om klein te blijven?

Hoe zorg je goed voor jouw creativiteit?

Waar kan ik jou mee helpen?

ADRES:

Fabianboot.nl

Bernhardstraat 40

3862 CL Nijkerk

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 -17.00 uur

TELEFOON:

06-23154801