Wat heeft 2020 mij gebracht?

Aan het eind van het jaar is het natuurlijk een goed moment om terug te kijken naar het jaar. Ik hoef jullie niet te vertellen dat het een bewogen jaar is geweest, ook voor mij persoonlijk. Het is een rare tijd geweest, dus ik kijk met veel enthousiasme uit naar 2021!

Gelukkig en gezond, maar wel met een Coronakapsel

Wat vinden jullie van mijn haar? Ik was net te laat met mijn bezoek bij de kapper. Ik zou namelijk nét voor Kerstmis naar de kapper gaan. De reden waarom deze afspraak niet door ging, hoef ik waarschijnlijk niet uit te leggen. Zie hierboven het resultaat: een Coronakapsel. Ik kan niet zeggen dat ik daar vrolijk van word, vandaar de ietswat droevige foto…

Even serieus. Er zijn ergere dingen in het leven. Laat ik allereerst zeggen dat ik blij ben dat ik afgelopen jaar gezond ben doorgekomen. Ik hoop jij ook. In een tijd waarin er zo veel mensen ziek worden en in het ziekenhuis belanden, mag je jezelf gelukkig prijzen dat je gezond bent. Waar het voor veel mensen een rampjaar was, was het voor mij ook een jaar waarin ik veel thuis kon (en natuurlijk: moest) zijn. In december 2019 ben ik vader geworden en heb mijn zoontje afgelopen jaar veel kunnen zien doordat er veel verplichtingen zijn weggevallen. Het resultaat: extra veel tijd thuis zijn. Het vaderschap (of is het tóch de leeftijd?) geeft me veel rust. Rust die ik afgelopen jaren af en toe gemist heb. Ik heb nu het gevoel alsof ik weer met beide benen op de grond sta en dat voelt heerlijk.

Weer zelfstandig fotograaf

Misschien is het je niet ontgaan, ik ben weer zelfstandig fotograaf. Na een jaar in loondienst ben ik er afgelopen jaar achter gekomen dat ik tóch wel érg lekker ga als zelfstandig fotograaf. Mensen zeggen wel eens dat als je ooit zelfstandig ondernemer bent geweest, dat het dan lastig is om jezelf aan te passen als je weer in loondienst gaat. Dit vind ik ook. Daarnaast is het kunnen bijdragen met mijn skills als fotograaf iets dat ik gewoon het liefste doe. Ik heb tijden gekend dat ik meer wilde doen met online marketing (en bier), maar nu ben ik blij met wie ik ben. Ik ben bedrijfsfotograaf.

Met dit in gedachten, weet ik zeker dat 2021 een beter jaar gaat worden. Wist je trouwens dat 1 februari 2021 mijn bedrijf officieel 10 jaar bestaat? Dat ga ik zeker vieren (coronaproof)! Wil je weten hoe? Daarvoor moet je nog even geduld hebben. Later meer…

#laatzienwatjedoet

Mijn zakelijke goede voornemen is om nog meer ondernemers bewust te maken van het feit dat ze moeten laten zien wat ze doen. Dit is waar ik in geloof en waar nog een hele slag te slaan is. Er zijn nog teveel ondernemers die zich verschuilen achter een logo of website, terwijl ze een prachtig bedrijf hebben. Het is zonde om dit niet te laten zien. Ben jij een ondernemer die nog niet genoeg van zijn of haar bedrijf laat zien? Dan kom ik je graag tegen komend jaar.

Tot in 2021!

Tot en met 10 januari ben ik aan het genieten van een fijne tijd met mijn gezin. Daarna (11 januari) sta ik weer klaar om jou van strakke, stoere en speelse foto’s te voorzien. Hebben wij nog geen afspraak in het nieuwe jaar, maar zou je wel eens een (echte of digitale) kop koffie met me willen drinken? Neem dan hieronder contact met me op.

Fijne jaarwisseling en een gezond 2021 gewenst!


Heb je deze artikelen al eens gelezen?

Hoe kies je de juiste fotograaf voor jouw bedrijf?

Waarom ik nooit onbewerkte foto’s aanlever

Waar kan ik jou mee helpen?

ADRES:

Fabianboot.nl

Bernhardstraat 40

3862 CL Nijkerk

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 -17.00 uur

TELEFOON:

06-23154801