Projectfotografie

Hoe ziet jouw product er uit in de omgeving van de klant?

Als je jouw product wilt promoten, kan je er voor kiezen om een productfoto te laten zien. Het nadeel van een productfoto is alleen dat niet altijd goed te zien is hoe groot het product is, of hoe het product eruit ziet als het in een omgeving staat. Dit kan verlichting zijn, een nieuwe vloer of een nieuwe dakkapel. Ook kan het zijn dat jouw product niet in een omgeving geplaatst kan worden, maar dat het de omgeving ís! Denk hierbij aan een tuin of zelfs een huis. Het is belangrijk dat je aan nieuwe klanten een idee kunt geven van hoe het eindresultaat er uit kan zien. Hoe kan je dit nou beter dan met fotografie?

Projectfotografie overtuigt nieuwe klanten

Deze tak van sport wordt ook wel projectfotografie genoemd. Projectfotografie helpt je om de verkoop van nieuwe projecten makkelijker te maken. Ben je trots op een project dat je hebt afgerond en is deze representatief voor wat jij voor de nieuwe klant kunt betekenen? Wil je nog meer van deze projecten verkopen? Vergeet dan niet om foto's te laten maken.

Ik help je graag aan projectfoto's

Ik help je graag aan foto's van jouw projecten. Wil je weten hoe mijn foto's eruit kunnen zien en hoe ik werk? Scroll dan vooral verder naar beneden. Vervolgens kun je onderaan deze pagina contact met me opnemen.

Ik spreek je snel!

PORTFOLIO

Hieronder zie je een selectie van de foto's die ik heb gemaakt

Contact

ADRES:

Fabianboot.nl

Bernhardstraat 40

3862 CL Nijkerk

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 -17.00 uur

TELEFOON:

06-23154801