Projectfotografie voor HOPMAN Ruimtemakers

Even geleden heb ik voor HOPMAN Ruimtemakers één van hun recent opgeleverde projecten mogen fotograferen: het pand van Hapam in Bunschoten. Benieuwd naar het resultaat?

Hopman Ruimtemakers

Via mijn oude werkgever, de Reclamestal, heb ik de foto's mogen maken van dit opgeleverde project. Deze foto's zijn gebruikt op de nieuwe website van HOPMAN Ruimtemakers. HOPMAN Ruimtemakers (@hopmanruimtemakers) ontwerpt en realiseert kantoorruimtes waarbij het de bedoeling is dat de personen die in deze ruimte werken, 's avonds met meer energie thuiskomen dan dat ze 's ochtends vertrokken. Ruimten die energie geven dus! Daar zijn ze bij dit project erg goed in geslaagd. Als je dit interieur ziet, wil je hier toch werken?

Ook shinen met jouw projecten?

Ik kan me voorstellen dat je na het zien van deze foto's ook foto's van jouw projecten wilt laten maken. Ik help je daar graag bij! Neem hieronder contact met me op, dan plannen we snel een kennismaking!


Contact

ADRES:

Fabianboot.nl

Bernhardstraat 40

3862 CL Nijkerk

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 -17.00 uur

TELEFOON:

06-23154801