Wie ben ik?

Als je erover zit te denken om mij in te schakelen voor het maken van foto's, kan ik me voorstellen dat je wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Daarom zou ik mezelf graag even voor willen stellen: ik ben Fabian. Ik ben geboren in Leiden, opgegroeid in Noordwijk en met een omweg in Nijkerk beland. Daar woon ik samen met mijn vriendin Sabine en zoontjes Thies en Loek.

Ik heb een grote interesse voor ondernemen: zelf ondernemen en de ondernemersverhalen van anderen. In mijn jeugd speelde ik het liefst computerspelletjes waarbij je een bedrijf moest opbouwen. Ik wist dus al vroeg dat ik later als ik groot zou zijn een eigen bedrijf wilde starten.

Horeca

Zoals veel jongeren, had ook ik vanaf mijn 14e een bijbaantje in de horeca. In de weekenden en vakanties zat ik niet vaak op het Noordwijkse strand, maar stond ik friet en ijs te verkopen aan mensen die aan de overkant van de boulevard in het zonnetje lagen te bakken op het strand. Omdat ik de horeca een mooi vak vond (en nog steeds vind!) leek me de Hotelschool een goede studiekeuze. Tijdens deze opleiding kwam ook de fotocamera voor het eerst in mijn leven. Ik werd door een docent gevraagd of ik wat foto's wilde maken van een project waarbij we met ons leerjaar een week een echt restaurant in Leiden gingen 'overnemen'.

Fotografie

Na het afronden van de Hotelschool en een aantal baantjes in de horeca later, twijfelde ik of ik mijn hele leven in de horeca zou willen werken. Toen ik al regelmatig een camera in mijn handen had gehad én ik in Apeldoorn op kamers woonde, kwam ik er achter dat de Fotovakschool in Apeldoorn zat. Dát leek me wel wat! Na het volgen van de Basisopleiding en de Vakopleiding, heb ik me gespecialiseerd in Reclamefotografie. Daarna voelde ik me klaar om in het diepe te springen: ondernemen als zelfstandig fotograaf. Nu, 10 jaar later, heb ik veel geleerd door de opdrachten die ik heb mogen doen. Ik ben op plekken geweest waar je normaal niet zo snel zou komen. In 2019 besloot ik te stoppen met mijn werkzaamheden, om ze in 2020 weer te hervatten. In dit jaar ben ik mijn werk als fotograaf erg gaan missen en durf ik met volle overtuiging te zeggen dat dit het mooiste werk is dat je kunt doen. Mensen blij maken met foto's!

Wat ik nu anders doe als voor mijn 'break'? Ik ga me richten op de opdrachten waar ik blij van word. Opdrachten waarbij een verhaal te vertellen valt: bedrijfsfotografie, evenementenfotografie, projectfotografie en foodfotografie.

Laat zien wat je doet

Fabianboot.nl: Laat zien wat je doet. Dat zegt precies wat ik doe. Ik laat zien wat anderen doen. Daarnaast is dit ook precies waar ik in geloof. Een professionele en transparante branding door goede fotografie. Daardoor hoef je niet op zoek te gaan naar klanten, maar komen ze naar jou toe! Ik kan er uren over vertellen. Mag ik je uitnodigen voor een kennismaking? Neem dan even contact met me op!

Ik spreek je snel!

Neem contact met mij op

ADRES:

Fabianboot.nl

Bernhardstraat 40

3862 CL Nijkerk

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 -17.00 uur

TELEFOON:

06-23154801