Fotoshoot in Amersfoort

Ik ben Fabian Boot en fotograaf in Nijkerk. Ik richt me op een aantal takken van fotografie, die met elkaar gemeen hebben dat dit alleen voor bedrijven aantrekkelijk is. Denk hierbij aan bedrijfsfotografie, fotografie van evenementen, projectfotografie en foodfotografie. Op zoek naar een fotograaf voor een zakelijke fotoshoot in Amersfoort? Ik help je graag!

10 jaar ervaring als bedrijfsfotograaf

In 2011 heb ik mijn opleiding aan de Fotovakschool (specialisme Reclamefotografie) in Apeldoorn afgerond en ben hierna meteen begonnen als zelfstandig fotograaf in Nijkerk. Tussen 2012 en 2015 heb ik een studioruimte in Amersfoort gehad, vervolgens heb ik een aantal jaar vanuit huis gewerkt.

In augustus 2017 ben ik verhuisd naar de Bernhardstraat in Nijkerk, waar ik mijn studio/kantoor aan huis heb. Je kunt je voorstellen dat ik in de jaren aardig wat opdrachtgevers heb kunnen helpen aan foto's voor hun bedrijf. In 2019 heb ik besloten om een carrièreswitch te maken door bij een reclamebureau te gaan werken. Echter: een man weet pas wat hij mist, als het er niet is. Daarom ben ik in 2020 weer begonnen met mijn werkzaamheden als fotograaf.

Werkgebied

Dat ik in Nijkerk gevestigd ben, wil niet zeggen dat mijn werkgebied stopt bij het bord Nijkerk. Veel van mijn opdrachtgevers zijn gevestigd in Amersfoort, Putten, Harderwijk, Barneveld, Zeewolde en Ede. Doordat Nijkerk in het midden van Nederland ligt, ben ik door het hele land inzetbaar: van Maastricht tot Texel.

Ik help je graag!

Ik help je graag om met mijn foto's jouw bedrijf beter voor de dag te laten komen. Wil je meer weten hoe we dit kunnen doen? Daar komen we achter tijdens een kennismaking. Zullen we even een datum prikken?

Contact

ADRES:

Fabianboot.nl

Bernhardstraat 40

3862 CL Nijkerk

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 -17.00 uur

TELEFOON:

06-23154801