Foodfotografie

Loopt het water jou in de mond?

Als je een product verkoopt dat opgegeten moet worden, wil je dat mensen het gerecht bijna kunnen proeven als ze het zien op een foto. Een goede foodfoto werkt als een amuse! Het wekt eetlust op. Foodfotografie is een vak apart. Afgelopen 10 jaren heb ik aardig wat opdrachtgevers kunnen helpen met het in beeld brengen van hun producten en gerechten. Van vlees tot brood en voor restaurant tot festival!

Kijk eens kritisch naar jouw foodfoto's

Je kunt je voorstellen dat ik als fotograaf met een ander oog kijk naar een foto dan iemand die geen fotograaf is. Soms schrik ik wel eens van de kwaliteit van sommige foodfoto's. Zullen we met z'n allen afspreken dat de tijd van slechte foodfoto's verleden tijd is? Een foto moet helder zijn, frisse kleuren hebben en op de foto moet goed te zien zijn om welk gerecht het gaat. Zijn de ingrediƫnten herkenbaar?

Ik help je graag!

Ik help je graag bij het presenteren van jouw gerecht. Wil je weten hoe mijn foto's eruit kunnen zien en hoe ik werk? Scroll dan vooral verder naar beneden. Vervolgens kun je onderaan deze pagina contact met me opnemen.

Ik spreek je snel!

PORTFOLIO

Hieronder zie je een selectie van de foto's die ik heb gemaakt

Contact

ADRES:

Fabianboot.nl

Bernhardstraat 40

3862 CL Nijkerk

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 -17.00 uur

TELEFOON:

06-23154801