Laat jij jouw evenement vastleggen?

Waar mensen bij elkaar komen, gebeuren mooie dingen. Soms spontaan, soms van te voren gepland. Dit kan mooie herinneringen opleveren. Deze herinneringen moet je sparen. Niet alleen om nog eens terug te kijken na het evenement, maar ook om vooruit te denken voor de volgende editie. Om te zorgen dat de bezoeker de volgende keer wéér in zijn of haar slaapzak voor de deur ligt om toegang te krijgen tot jouw evenement, is het belangrijk om in te spelen op de emotie van de bezoeker. Weet je nog hoe leuk het was? Kom je weer?

Stoere Evenementenfotografie

Of het nou gaat om een kleinschalig bedrijfsfeest, een beurs of om een gigantisch festival: foto’s laten je het evenement herbeleven. Daarnaast kan evenementenfotografie nóg een doel hebben. Wanneer je jaarlijks een evenement organiseert, wil je na afloop van het evenement terug kunnen kijken hoe de organisatie was of hoe het decor eruit zag. Met die opdracht heb ik jaarlijks grote festivals gefotografeerd.

Mag ik jouw evenement fotograferen?

Met stoere evenementenfotografie zorg ik dus dat de inschrijvingen of de kaartverkoop van jouw volgende evenement door het dak gaan! Wil je weten hoe mijn foto’s eruit kunnen zien? Scroll dan vooral verder naar beneden. Vervolgens kun je onderaan deze pagina contact met me opnemen.

Ik spreek je snel!

TIP

“een fotoreportage van jouw evenement is niet alleen leuk voor het nageslacht.

je gebruikt het voor de promotie van de volgende editie!”

PORTFOLIO

Hieronder zie je een selectie van de foto’s die ik heb gemaakt

Waar kan ik jou mee helpen?

ADRES:

Fabianboot.nl

Bernhardstraat 40

3862 CL Nijkerk

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 -17.00 uur

TELEFOON:

06-23154801