Evenementenfotografie

Evenementenfotografie voor jouw event

Waar mensen bij elkaar komen, gebeuren mooie dingen. Soms spontaan, soms van te voren gepland. Dit kan mooie herinneringen opleveren. Deze herinneringen moet je sparen. Niet alleen om nog eens terug te kijken na het evenement, maar ook om vooruit te denken voor de volgende editie. Om te zorgen dat de bezoeker de volgende keer wéér in zijn of haar slaapzak voor de deur ligt om toegang te krijgen tot jouw evenement, is het belangrijk om in te spelen op de emotie van de bezoeker. Weet je nog hoe leuk het was? Kom je weer? Een strakke fotoreportage van jouw evenement is hiervoor onmisbaar.

Strakke Evenementenfotografie

Of het nou gaat om een kleinschalig bedrijfsfeest, een open dag, seminar, beurs of om een gigantisch festival: ik leg jouw evenement graag vast. Een goede fotoreportage laat de dag zien van A tot Z: van Aanvang tot Zwaaien. Daarbij mag geen moment gemist worden. Ik bestudeer graag jouw draaiboek, zodat ik precies weet wat er gaat gebeuren op jouw evenement en thuis kom met foto's waar jij jouw evenement kunt presenteren.

Mag ik jouw evenement fotograferen?

Met strakke evenementenfotografie zorg ik dus dat de inschrijvingen of de kaartverkoop van jouw volgende evenement door het dak gaan! Wil je weten hoe mijn foto's eruit kunnen zien? Scroll dan vooral verder naar beneden. Heb je nog vragen, wil je kennismaken of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met me op via onderstaand formulier, bel me, of stuur even een appje. Contact is zo gelegd!

Ik spreek je snel!

PORTFOLIO

Hieronder zie je een selectie van de foto's die ik heb gemaakt

Contact

ADRES:

Fabianboot.nl

Bernhardstraat 40

3862 CL Nijkerk

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 -17.00 uur

TELEFOON:

06-23154801