Zet jezelf neer als merk met brandingfotografie

Soms spreek ik zelfstandige professionals die wel begrijpen wat ik voor een groter bedrijf kan betekenen, maar niet begrijpen dat bedrijfsfotografie ook onmisbaar is wanneer je voor jezelf werkt. Als je wilt opvallen tenminste. Je moet jouw persoon zien als een merk. Hoe vaker de kijker jouw gezicht voorbij ziet komen, hoe beter jouw merk onder de aandacht komt. Zet je onzekerheden dus aan de kant en laat je fotograferen. Als je een beeldbank met foto’s van jezelf hebt hoef je nooit meer te zoeken naar de juiste foto voor bij de post op LinkedIn, heb je altijd een leuk kiekje voor op Instagram en is jouw website gevuld met persoonlijke bedrijfsfotografie.

Bedrijfsfotografie vertelt jouw bedrijfsverhaal

Zoals je misschien hebt kunnen lezen op de pagina over bedrijfsfotografie, ben ik gek op ondernemersverhalen. Ook die van jou. Vertel me wat je doet en mijn creativiteit doet de rest. We duiken samen in jouw bedrijfsverhaal: wie ben je, wat doe je, hoe doe je dit en wat maakt jou bijzonder? Dát moet je laten zien. Liefst zo veel mogelijk!

Ik help je graag!

Ik help je graag bij het vertellen van jouw bedrijfsverhaal. Wil je weten hoe mijn foto’s eruit kunnen zien? Scroll dan vooral verder naar beneden. Vervolgens kun je onderaan deze pagina contact met me opnemen.

Ik spreek je snel!

TIP

“Veel ondernemers hebben het smoesje dat ze zelf niet graag op de foto gaan en doen het vervolgens niet.

Vreemd toch? Jij bent het gezicht van jouw bedrijf!”

Mijn branding

Practice what you preach. Zo doe ik het!

Brandingpakketten

Of je nu zzp’er bent of MKB: ik heb twee brandingpakketten voor je samengesteld: een standaard en een uitgebreidere variant. Bij beide pakketten duiken we tijdens een kennismaking samen in jouw bedrijfsverhaal en maak ik een checklist met daarop de onderwerpen die we gaan fotograferen. Na het fotograferen maak ik een ruime selectie die vervolgens bewerkt worden. Daarna ontvang je ze in hoge én lage resolutie in je mailbox.

Denk je liever niet in pakketten en heb je andere wensen? Neem dan ook contact met me op, ik help je graag!

Standaard

€ 395

Kennismakingsgesprek

Fotografie

2 uur, op 1 of 2 locaties

Nabewerking

Foto’s in hoge resolutie

Uitgebreid

€ 725

Kennismakingsgesprek

Fotografie

4 uur, op 3 tot 5 locaties

Nabewerking

Foto’s in hoge resolutie

Waar kan ik jou mee helpen?

ADRES:

Fabianboot.nl

Bernhardstraat 40

3862 CL Nijkerk

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 -17.00 uur

TELEFOON:

06-23154801