Zet jezelf neer als merk met brandingfotografie

Soms spreek ik zelfstandige professionals die wel begrijpen wat ik voor een groter bedrijf kan betekenen, maar niet begrijpen dat bedrijfsfotografie ook onmisbaar is wanneer je voor jezelf werkt. Als je wilt opvallen tenminste. Je moet jouw persoon zien als een merk. Hoe vaker de kijker jouw gezicht voorbij ziet komen, hoe beter jouw merk onder de aandacht komt. Zet je onzekerheden dus aan de kant en laat je fotograferen. Als je een beeldbank met foto's van jezelf hebt hoef je nooit meer te zoeken naar de juiste foto voor bij de post op LinkedIn, heb je altijd een leuk kiekje voor op Instagram en is jouw website gevuld met persoonlijke bedrijfsfotografie.

Bedrijfsfotografie vertelt jouw bedrijfsverhaal

Zoals je misschien hebt kunnen lezen op de pagina over bedrijfsfotografie, ben ik gek op ondernemersverhalen. Ook die van jou. Vertel me wat je doet en mijn creativiteit doet de rest. We duiken samen in jouw bedrijfsverhaal: wie ben je, wat doe je, hoe doe je dit en wat maakt jou bijzonder? Dát moet je laten zien. Liefst zo veel mogelijk!

Ik bouw graag mee aan jouw merk

Ik help je graag bij het vertellen van jouw bedrijfsverhaal. Wil je weten hoe mijn foto's eruit kunnen zien? Scroll dan vooral verder naar beneden. Vervolgens kun je onderaan deze pagina contact met me opnemen.

Ik spreek je snel!

Mijn branding

Practice what you preach. Zo doe ik het!

Prijzen bedrijfsfotografie

Of je nu een productieproces wilt laten fotograferen, medewerkers op de foto wilt laten zetten of een volledig bedrijfsverhaal wilt vertellen met foto's. Geen bedrijf en geen opdracht is hetzelfde. Tóch zie ik overeenkomsten tussen opdrachten: vaak duren ze 2 uur, 4 uur of 8 uur.

Klein

2 uur

€ 400,-

2 uur bedrijfsfotografie

2 uur nabewerking

Commerciële gebruikslicentie

Levering foto's binnen 7 dagen

Hoge resolutiebestanden

Standaard

4 uur

€ 800,-

4 uur bedrijfsfotografie

4 uur nabewerking

Commerciële gebruikslicentie

Levering foto's binnen 7 dagen

Hoge resolutiebestanden

Compleet

8 uur

€ 1600,-

8 uur bedrijfsfotografie

8 uur nabewerking

Commerciële gebruikslicentie

Levering foto's binnen 7 dagen

Hoge resolutiebestanden

project Op maatHeb je specifieke wensen en is jouw opdracht niet te vangen in een pakket? Dan maak ik graag een voorstel op maat. Stuur een mailtje, appje of bel me!

Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW en € 0,70 reiskosten per KM vanaf Nijkerk

Contact

ADRES:

Fabianboot.nl

Bernhardstraat 40

3862 CL Nijkerk

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 -17.00 uur

TELEFOON:

06-23154801