Een fotograaf in Coronatijd

Afgelopen week zijn de maatregelen tegen het Coronavirus aangescherpt en het ziet er naar uit dat we nog lang niet van het virus af zijn. Wat betekent dit voor mij als fotograaf en de foto’s die ik maak?

Projectfotografie voor HOPMAN Ruimtemakers

Even geleden heb ik voor HOPMAN Ruimtemakers één van hun recent opgeleverde projecten mogen fotograferen: het pand van Hapam in Bunschoten. Benieuwd naar het resultaat?

9 tips voor de fotografie van een hotelkamer

Elk hotel heeft ze: hotelkamers! Als eigenaar wil je natuurlijk niet dat deze kamers leeg blijven staan, want een lege hotelkamer kost geld. Hoe zorg je ervoor dat een hotelkamer wordt gevuld?

Projectfotografie: laat zien wat je gedaan hebt!

Zoals je misschien gelezen hebt op mijn website, vind ik dat je moet laten zien aan de kijker wat jouw bedrijf doet. Minstens net zo belangrijk is dat je laat zien wat je hebt gedaan! Waar moet je op letten bij projectfotografie? Ik leg het je uit in dit artikel!

Maak jouw website onweerstaanbaar met goede fotografie

De website van jouw bedrijf staat niet online om stof te vangen: hij moet bezoekers verleiden om contact op te nemen of om gelijk jouw product af te nemen. Hoe je jouw website onweerstaanbaar maakt voor de bezoeker? Met goede fotografie!

We zijn weer live!

Met trots wil ik jullie mijn nieuwe website laten zien. Na een jaar afwezigheid als zelfstandig fotograaf ben ik supergemotiveerd om weer stoere foto’s te gaan maken.