Een beeldbank in 6 stappen

Als je onderneemt, is het belangrijk dat je beschikt over genoeg beeldmateriaal van jouw bedrijf. Als je dit beeldmateriaal eenmaal hebt, moet je deze natuurlijk goed bewaren in een beeldbank.

Hoe maak je een checklist voor bedrijfsfotografie?

Noem het een verlanglijstje, noem het een draaiboek of noem het een briefing. Ik noem het een checklist. Zoals bij alles wat je doet, geldt ook bij fotografie dat een goede voorbereiding het halve werk is.

Zó werken mijn brandingpakketten!

Onlangs kreeg ik van iemand een vraag over mijn brandingpakketten die op mijn pagina Bedrijfsfotografie staan. Hoe werken deze nou precies? Loop jij met dezelfde vraag rond?

Bedrijfsfotografie voorbereiden doe je zo!

Wanneer je een fotograaf inhuurt, wil je dat je na het fotograferen de juiste foto’s krijgt aangeleverd. Ze moeten direct gebruikt kunnen worden in al jouw uitingen zoals website, socials of prints.

Een fotograaf in Coronatijd

Afgelopen week zijn de maatregelen tegen het Coronavirus aangescherpt en het ziet er naar uit dat we nog lang niet van het virus af zijn. Wat betekent dit voor mij als fotograaf en de foto’s die ik maak?

Projectfotografie voor HOPMAN Ruimtemakers

Even geleden heb ik voor HOPMAN Ruimtemakers één van hun recent opgeleverde projecten mogen fotograferen: het pand van Hapam in Bunschoten. Benieuwd naar het resultaat?

9 tips voor de fotografie van een hotelkamer

Elk hotel heeft ze: hotelkamers! Als eigenaar wil je natuurlijk niet dat deze kamers leeg blijven staan, want een lege hotelkamer kost geld. Hoe zorg je ervoor dat een hotelkamer wordt gevuld?