Waar moet je op letten bij het fotograferen van taart?

Als je voor het eerst met het fotograferen van een taart aan de slag gaat, zal je er achter komen dat dit een vak apart is. Hoe kun je voorkomen dat je er niets van bakt?

Hoe kun je de productfoto’s in jouw webshop verbeteren?

Pakketbezorgers maken overuren en ook maaltijdbezorgers vreten kilometers. Er wordt meer online besteld dan ooit tevoren. Het loont dus om als winkelier te focussen op online verkopen. Natuurlijk is een goede presentatie dan belangrijk.

Welke resolutie moeten foto’s hebben op jouw website?

In dit blog borduur ik verder op mijn blog ‘Een beeldbank in 6 stappen’. Een onderdeel van het opzetten van een beeldbank is het opslaan van foto’s die je krijgt aangeleverd door de fotograaf.

Wat heeft 2020 mij gebracht?

Aan het eind van het jaar is het natuurlijk een goed moment om terug te kijken naar het jaar. Ik hoef jullie niet te vertellen dat het een bewogen jaar is geweest, ook voor mij persoonlijk.

Productfotografie voor Happy Food

Gaaf werk is er om gedeeld te worden. Dit was weer zo’n opdracht waar ik happy van word. Voor Happy Food Barneveld heb ik het gehele assortiment gefotografeerd. Het doel van de foto’s: voor bestelzuilen en de webshop.

Een beeldbank in 6 stappen

Als je onderneemt, is het belangrijk dat je beschikt over genoeg beeldmateriaal van jouw bedrijf. Als je dit beeldmateriaal eenmaal hebt, moet je deze natuurlijk goed bewaren in een beeldbank.

Hoe maak je een checklist voor bedrijfsfotografie?

Noem het een verlanglijstje, noem het een draaiboek of noem het een briefing. Ik noem het een checklist. Zoals bij alles wat je doet, geldt ook bij fotografie dat een goede voorbereiding het halve werk is.