Welke resolutie moeten foto’s hebben op jouw website?

In dit blog borduur ik verder op mijn blog ‘Een beeldbank in 6 stappen’. Een onderdeel van het opzetten van een beeldbank is het opslaan van foto’s die je krijgt aangeleverd door de fotograaf.

Wat heeft 2020 mij gebracht?

Aan het eind van het jaar is het natuurlijk een goed moment om terug te kijken naar het jaar. Ik hoef jullie niet te vertellen dat het een bewogen jaar is geweest, ook voor mij persoonlijk.

Productfotografie voor Happy Food

Gaaf werk is er om gedeeld te worden. Dit was weer zo’n opdracht waar ik happy van word. Voor Happy Food Barneveld heb ik het gehele assortiment gefotografeerd. Het doel van de foto’s: voor bestelzuilen en de webshop.

Een beeldbank in 6 stappen

Als je onderneemt, is het belangrijk dat je beschikt over genoeg beeldmateriaal van jouw bedrijf. Als je dit beeldmateriaal eenmaal hebt, moet je deze natuurlijk goed bewaren in een beeldbank.

Hoe maak je een checklist voor bedrijfsfotografie?

Noem het een verlanglijstje, noem het een draaiboek of noem het een briefing. Ik noem het een checklist. Zoals bij alles wat je doet, geldt ook bij fotografie dat een goede voorbereiding het halve werk is.

Zó werken mijn brandingpakketten!

Onlangs kreeg ik van iemand een vraag over mijn brandingpakketten die op mijn pagina Bedrijfsfotografie staan. Hoe werken deze nou precies? Loop jij met dezelfde vraag rond?

Bedrijfsfotografie voorbereiden doe je zo!

Wanneer je een fotograaf inhuurt, wil je dat je na het fotograferen de juiste foto’s krijgt aangeleverd. Ze moeten direct gebruikt kunnen worden in al jouw uitingen zoals website, socials of prints.