Het fotografieseizoen komt eraan!

Het voorjaar komt er weer aan. Mijn fotografenhart maakt dan altijd een klein sprongetje. Dit betekent namelijk dat het fotografieseizoen eraan komt. We kunnen weer naar buiten om bedrijven te fotograferen.

Meer omzet nodig voor jouw bedrijf?

Meer omzet: wie wil dat nou niet? Omzet is een belangrijk onderdeel van ondernemen. Doe jij al alles wat je kunt om meer omzet te genereren?

Hoe kies je de juiste fotograaf voor jouw bedrijf?

Ken je het gezegde ‘Er zijn meer vrouwen (of mannen) dan kerken’? Dit geldt ook voor fotografen. Hoe kies je dan de juiste fotograaf?

Wat heb ik afgelopen 10 jaar gedaan met mijn bedrijf?

Vandaag, 1 februari 2021, is voor mij een bijzondere dag. Op 1 februari 2011 stapte ik de Kamer van Koophandel in Apeldoorn binnen om mijn bedrijf, dat toen de naam Fabian Boot Fotografie had, in te schrijven.

Brood fotograferen doe je zo!

Mensen die mij wat beter kennen, weten dat als ik geen fotograaf zou zijn, bakker zou willen worden. Ik hou van brood en als ik een goed brood (desem!) heb gekocht kan ik deze in één keer opeten.

Waar moet je op letten bij het fotograferen van taart?

Als je voor het eerst met het fotograferen van een taart aan de slag gaat, zal je er achter komen dat dit een vak apart is. Hoe kun je voorkomen dat je er niets van bakt?

Hoe kun je de productfoto’s in jouw webshop verbeteren?

Pakketbezorgers maken overuren en ook maaltijdbezorgers vreten kilometers. Er wordt meer online besteld dan ooit tevoren. Het loont dus om als winkelier te focussen op online verkopen. Natuurlijk is een goede presentatie dan belangrijk.