Blog

Frank Rigter

De kopregel op het LinkedInprofiel van Frank Rigter profiel trok mijn aandacht: 'Ik begeleid gedreven ondernemers die gaan voor krachtig resultaat in zowel hun business als persoonlijke leven. Met rust in hun kop.'. Als dat niet past bij dit project, weet ik het ook niet meer.

Martijn van de Polder

Martijn van de Polder van vandepolder.studio is een echte onderzoeker. Dat eigenschap gebruikt hij in zijn werk als merkstrateeg, maar ook om tot scherp en uitgerust te blijven.

Goos Terschegget

Toen ik met mijn project 'Van 100 naar Rust' begon, stond Goos gelijk op mijn shortlist van ondernemers die ik wilde gaan interviewen. Wat doet hij om tot rust te komen?

Van 100 naar Rust

Het startschot van mijn project 'Van 100 naar Rust' waarbij ik ga onderzoeken hoe andere ondernemers tot rust komen en opladen om het beste uit zichzelf te kunnen halen.

Ben jij mooi genoeg om op de foto te gaan?

Als je net als ik veel verschillende mensen voor je lens krijgt, zie je waar veel mensen mee worstelen: met zichzelf. Dan bedoel ik niet gelijk dat mensen met zichzelf in de knoop zitten, maar dat ze onzeker zijn over hun uiterlijk.

Projectfotografie voor hoveniers: 7 tips!

Ook als je hovenier bent, is het belangrijk om te laten zien wat je doet: hoe zien jouw tuinen eruit? Waar je precies op moet letten bij projectfotografie? Ik geef je 7 tips!

Wat trek je aan als je op de foto gaat?

Staat er een fotoshoot op de planning of ben je jezelf aan het oriënteren voor het laten maken van zakelijke portretten? Dan komt dit artikel zeker goed van pas. Het blijft namelijk een ding wat je moet aantrekken. Ik ga je niet met je voor de kast staan en zeggen wat je aan moet doen, […]

Hoe verspreid je de foto’s van jouw evenement?

Na jouw evenement wordt het tijd om foto's te verspreiden. Op welke manieren dat allemaal kan? Ik leg het je uit.

Zo controleer je de foto’s van de fotograaf

Misschien heb je niet dagelijks te maken met een professionele fotograaf, dus dan is het handig als je weet waar je op moet letten. Ik geef je een aantal tips en munitie om terugkoppeling te geven aan je fotograaf.

Waar moet je op letten als je jouw project laat fotograferen?

Laat jij jouw project fotograferen? Zorg dan dat je goede voorbereidingen treft. Waar je op moet letten? Ik geef je tips!

Waar betaal je een fotograaf precies voor?

Ik kom regelmatig blogs tegen over waar je de beste gratis foto's kunt downloaden. Ik kan me voorstellen dat ik niet de enige fotograaf ben die daar rillingen van krijgt. Waarom zou je gratis foto's willen als ondernemer?

Is het erg om klein te blijven?

Toen ik in 2011 startte als zelfstandig fotograaf, had ik de droom om een grote fotostudio op te bouwen. Nu ik wat verder ben heb ik mijn doelen bijgesteld...

Hoe zorg je goed voor jouw creativiteit?

Als bedrijfsfotograaf is het belangrijk dat je creatief bent op de momenten waarop dat van je gevraagd wordt. Natuurlijk zijn er meer beroepen waarbij je creatief moet zijn. Hoe jij ook voor jouw creativiteit kunt zorgen? Ik geef je tips!

Hoe foto’s jou kunnen helpen bij het werven van nieuw personeel

Als je niet onder een steen ligt, zal je het vast wel voorbij hebben zien komen: de personeelstekorten. Branches zoals de techniek, IT, zorg en horeca hebben het lastig als het gaat om het vinden van personeel.

Wat ik op vakantie van mijn zoontje leer over ondernemen

Op vakantie vind ik het belangrijk dat veel dingen mogen, dus in plaats van dat kinderen achter hun ouders aan moeten lopen, ben ik achter mijn zoontje aan gaan lopen. Ik kwam er achter dat je ook dáár dingen van kunt leren over ondernemen.