Bedrijfsfotografie

Wat is het verhaal van jouw bedrijf?

Wanneer je wilt dat mensen jouw bedrijf kiezen in plaats van die van de concurrent, zal je moeten opvallen. Sommige bedrijven doen dat door te stunten met acties en het inzetten van torenhoge advertentiebudgetten. Andere bedrijven kiezen er voor om op te vallen door echte verhalen te vertellen aan hun toekomstige klanten. Deze bedrijven zijn transparant doordat zij letterlijk en figuurlijk de deuren wijd open zetten om eens binnen te kijken. Wie zijn de mensen die bij dit bedrijf werken, wat doen zij de hele dag en nét zo belangrijk: hoe veel plezier hebben deze mensen in hun werk?

Bedrijfsfotografie vertelt jouw bedrijfsverhaal

Goed om te horen dat jij ervoor hebt gekozen om ook de deuren van jouw bedrijf wagenwijd open te zetten voor bezoek (lees: nieuwe klanten!). Ik kan je helpen om jouw bedrijfsverhaal te vertellen. Het medium dat ik hiervoor gebruik is fotografie. Ik bezit hiervoor een belangrijke eigenschap: ik denk in beelden. Wanneer je mij vertelt wat er in jouw bedrijf gebeurt, schieten bij mij gelijk de foto's door mijn hoofd. Daarnaast heb ik een grote interesse voor ondernemen en luister graag naar de ondernemersverhalen van anderen. Ik sta te springen om die verhalen vervolgens door te vertellen!

Mijn Werkwijze

Ik bereid mijn opdrachten graag goed voor, zodat we precies weten wat we gaan doen. Natuurlijk is er ruimte voor flexibiliteit en improvisatie, maar de grote lijnen kunnen we van tevoren bespreken. Liefst spreek ik van tevoren af, zodat we kunnen kennismaken, brainstormen en afspraken kunnen maken. Dat werkt fijn voor beide partijen.

PORTFOLIO

Pakketten fotografie

Of je nu een productieproces wilt laten fotograferen, medewerkers op de foto wilt laten zetten of een volledig bedrijfsverhaal wilt vertellen met foto's. Geen bedrijf en geen opdracht is hetzelfde. Tóch zie ik overeenkomsten tussen opdrachten: vaak duren ze 2 uur, 4 uur of 8 uur.

2 uur

€ 390,-

2 uur fotografie op locatie

Nabewerking inbegrepen

Commerciële gebruikslicentie

Levering foto's binnen 7 dagen

Hoge resolutiebestanden

Dagdeel

€ 780,-

4 uur fotografie op locatie

Nabewerking inbegrepen

Commerciële gebruikslicentie

Levering foto's binnen 7 dagen

Hoge resolutiebestanden

Dag

€ 1400,-

8 uur fotografie op locatie

Nabewerking inbegrepen

Commerciële gebruikslicentie

Levering foto's binnen 7 dagen

Hoge resolutiebestanden

project Op maat


Heb je specifieke wensen en is jouw opdracht niet te vangen in een pakket, bijvoorbeeld ? Dan maak ik graag een voorstel op maat. Stuur een mailtje, appje of bel me!

  • Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW en € 0,70 reiskosten per KM vanaf Nijkerk
  • Wanneer ik tijdens de opdracht moet reizen, gaat dit van de opnametijd af. Er is dan minder tijd om te fotograferen.

Contact

ADRES:

Fabianboot.nl

Bernhardstraat 40

3862 CL Nijkerk

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 -17.00 uur

TELEFOON:

06-23154801