Wat is het verhaal van jouw bedrijf?

Wanneer je wilt dat mensen jouw bedrijf kiezen in plaats van die van de concurrent, zal je moeten opvallen. Sommige bedrijven doen dat door te stunten met acties en het inzetten van torenhoge advertentiebudgetten. Andere bedrijven kiezen er voor om op te vallen door echte verhalen te vertellen aan hun toekomstige klanten. Deze bedrijven zijn transparant doordat zij letterlijk en figuurlijk de deuren wijd open zetten om eens binnen te kijken. Wie zijn de mensen die bij dit bedrijf werken, wat doen zij de hele dag en nét zo belangrijk: hoe veel plezier hebben deze mensen in hun werk?

Bedrijfsfotografie vertelt jouw bedrijfsverhaal

Goed om te horen dat jij ervoor hebt gekozen om ook de deuren van jouw bedrijf wagenwijd open te zetten voor bezoek (lees: nieuwe klanten!). Ik kan je helpen om jouw bedrijfsverhaal te vertellen. Het medium dat ik hiervoor gebruik is fotografie. Ik bezit hiervoor een belangrijke eigenschap: ik denk in beelden. Wanneer je mij vertelt wat er in jouw bedrijf gebeurt, schieten bij mij gelijk de foto’s door mijn hoofd. Daarnaast heb ik een grote interesse voor ondernemen en luister graag naar de ondernemersverhalen van anderen. Ik sta te springen om die verhalen vervolgens door te vertellen!

Brandingpakketten

Wil jij ook aan de slag met jouw branding? Ik ga je helpen! Ik heb hiervoor brandingpakketten in het leven geroepen. Bij deze pakketten gaan we samen kijken naar wat jij precies doet en hoe we dit kunnen laten zien aan jouw publiek. Klinkt dat goed? Neem je even contact met me op?

Ik spreek je snel!

PORTFOLIO

Hieronder zie je een selectie van de foto’s die ik heb gemaakt

Waar kan ik jou mee helpen?

ADRES:

Fabianboot.nl

Bernhardstraat 40

3862 CL Nijkerk

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 -17.00 uur

TELEFOON:

06-23154801