Over mij

Fabian is sinds 2011 fulltime werkzaam als professioneel fotograaf in Nijkerk. Na zijn opleiding en daarna ook de specialisatie Reclamefotografie bij de Fotovakschool besloot hij gelijk voor zichzelf te beginnen. De reden? Hij heeft niet gestudeerd om een reflectiescherm te mogen vasthouden of het licht in te mogen stellen bij een andere fotograaf. Gelijk als zelfstandig reclamefotograaf aan de slag, dat is pas stoer!

Vanaf 2012 tot 2015 werkte hij veel vanuit zijn fotostudio in Amersfoort. De uitstraling van die studio die gevestigd was in een oude vleesfabriek, past perfect bij het imago dat Fabian wil uitstralen: Strak, Stoer en Speels. Dat is ook aan zijn foto’s te zien. Fabian houdt van strakke contrasten, stoere poses en speelse composities.

Vanaf 1 januari 2015 werkt Fabian weer vanuit zijn studio aan huis. Waar Fabian zich het liefst mee bezig houdt is productfotografie. Dat is ook hetgeen waar hij in gespecialiseerd is. Als het even kan een mooi horloge, of een mooie auto. Toch werkt hij ook veel voor bedrijven in de voedingsmiddelenbranche. Bijvoorbeeld foto’s voor op verpakkingen of productfoto’s voor in reclame-uitingen. Het werkgebied voor Fabian is heel Nederland, maar de meeste opdrachtgevers komen uit de omgeving van Nijkerk, Hoevelaken, Amersfoort, Harderwijk, Voorthuizen, Zeewolde, Ede en Barneveld.

Close