Horecafotografie

Fotografie voor hotels

Bij de keuze voor een overnachting speelt gevoel een belangrijke rol. De ruimte waarin de gast gaat verblijven moet een bepaalde sfeer hebben en het moet er netjes uit zien. Om een potentiële gast over de streep te trekken is het dus belangrijk dat deze persoon bij het vergelijken van aanbieders al een goed gevoel heeft bij uw bedrijf.

Door een goede, professionele fotopresentatie te laten zien kunt u dit bereiken. Door te variëren tussen overzichtsfoto’s en detailfoto’s geeft u de kijker een gevoel mee. U laat dan niet alleen zien hoe een kamer er uit ziet, maar ook wat voor materialen de hotelkamer is gemaakt. Wedden dat ze dan voor uw bedrijf kiezen?

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Fotografie voor restaurants

U weet als geen ander hoe belangrijk de sfeer is bij het verblijf van een gast in uw bedrijf. Uw gerechten smaken nog beter als deze zijn afgestemd met de sfeer en het bedienend personeel. Om gasten naar uw restaurant te trekken moet u deze sfeer uitstralen naar buiten, bijvoorbeeld via uw website of sociale media. Een foto leent zich uitstekend om deze sfeer over te brengen.

Naast de sfeer in uw restaurant vast te leggen zijn er natuurlijk meer mogelijkheden om fotografie in te zetten voor uw horecabedrijf. Denk er eens aan om uw enthousiaste medewerkers te laten fotograferen om persoonlijkheid uit te stralen. Of misschien is het een idee om de gerechten op uw menukaart eens sfeervol vast te leggen?

Deze diashow vereist JavaScript.

Evenementenfotografie

Gaat u een nieuw product lanceren, een nieuwe zaak openen of organiseert u een beurs, festival, prijsuitreiking of een open dag? Dan is het na afloop erg leuk om de foto’s terug te zien. U kunt er dan voor kiezen om zelf de camera te pakken, maar wanneer u dit uit handen geeft kunt u meer van de dag genieten én heeft u aan het einde een professionele fotoreportage.

Om uw evenement meer exposure te geven op internet is fotografie van groot belang. Bijvoorbeeld als u na afloop de foto’s op Facebook plaatst waardoor u de kijker de mogelijkheid geeft om te liken, taggen en foto’s te delen in hun netwerk. Hierdoor komt de naam van uw bedrijf of evenement naar voren, wat meer bekendheid met zich meebrengt. Ik help u graag om met fotografie uw naamsbekendheid te vergroten. 

Deze diashow vereist JavaScript.

Mijn werkwijze

Fotografie is volgens mij een belangrijke investering. Om de hoogte van deze investering voor mijn opdrachtgever zo laag mogelijk te houden, vind ik het fijn om gericht te fotograferen. Dit houdt in dat we van te voren kijken naar wat voor foto’s nodig zijn. Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we naar uw werkzaamheden, de stijl van de foto’s en het medium waar de foto’s voor gebruikt gaat worden. Als de foto’s bijvoorbeeld op uw website komen te staan, kijken we naar de boodschap van de pagina. Weet u niet precies wat voor foto’s u nodig heeft? Dan zet ik graag mijn creativiteit in om hier samen uit te komen!

Nadat we hebben bepaald wat voor foto’s we gaan maken, zal ik een checklist maken zodat we tijdens het fotograferen onderwerpen kunnen afvinken. Mijn ervaring is dat dit voor beide partijen erg fijn werkt, omdat je hiermee voorkomt dat je langer bezig bent met fotograferen dan nodig is.

Tarief

Omdat de ene opdracht de andere niet is, stuur ik u graag een op maat gemaakt voorstel. U kunt via het contactformulier op deze site een voorstel aanvragen.

Close