Welkom in mijn headquarter! Vanuit deze studio voorzie ik vanuit hier mijn opdrachtgevers van strakke, stoere en speelse foto’s. De foto’s die ik hier maak zijn voornamelijk productfoto’s en voor andere soorten fotografie werk ik vaak op locatie. Veel van mijn opdrachtgevers zitten in de buurt van Nijkerk, Hoevelaken, Amersfoort, Harderwijk, Voorthuizen, Zeewolde, Ede en Barneveld. Dit wil overigens niet zeggen dat mijn opdrachten zich tot deze regio beperken, want deze bevinden zich door heel Nederland.

Bedrijfshistorie

In 2011 heb ik mijn opleiding aan de Fotovakschool afgerond en ben hierna meteen begonnen als zelfstandig fotograaf in Nijkerk. Tussen 2012 en 2015 heb ik een studioruimte in Amersfoort gehad, vervolgens heb ik een aantal jaar vanuit huis gewerkt. Sinds augustus 2017 ben ik verhuisd naar de Bernhardstraat in Nijkerk, waar ik mijn studio/kantoor aan huis heb.

Kom gerust eens langs!

Ik nodig je graag eens uit om onder het genot van een kop thee, kop koffie of glas speciaalbier te brainstormen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf! Neem je even contact op?